Cum prepari crutoanele?

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 00:08

Crutoanele cu scorţişoară sunt foarte bune în salată sau supă cremă. Gustul de scorţişoară le face cu adevărat speciale.

Ingrediente:

- 4 felii de pâine
- 1 lingură de zahăr
- un vârf de cuţit de scorţişoară
- 1 lingură de unt


Mod de preparare:

Taie feliile de pâine în cubuleţe micuţe. Acum că pâinea este tăiată, topeşte untul la cuptorul cu microunde, şi apoi amestecă-l cu scorţişoara şi zahărul.

Presară amestecul obşinut peste cubuleţele de pâine. Coace-le la cuptor pentru 6 minute la 375 de grade C. Amesteca-le puţin şi apoi mai lasă-le la cuptor încă 3 minute, sau până au capătă o nuanţă aurie. Acum crutoanele sunt gata, mai trebuie o supă sau o salată! Poftă bună!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu