Cea mai bună invenţie...Dieta de weekend

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 07:12

Dacă eşti o persoană activă din punct de vedere profesional şi nu îţi permiţi să ţii o cură de slabit în timpul săptămânii, eu îţi dau soluţia perfectă, dieta de weekend.Acest regim dureaza 2 zile şi se bazează pe alimente bogate în proteine, calciu şi vitamine pentru energizarea organismului. Dieta presupune 2 faze: cura de detoxifiere şi perioada de stabilizare.

Sambata

Dimineata: Când vă treziţi, beţi cu înghiţituri mici jumătate de litru de apă, pentru eliminarea toxinelor. După 30 minute, beţi un suc de grepfrut, iar peste alte 15 minute beţi un sfert de litru de lapte degresat în care amestecaţi o linguriţă de cacao şi una de miere.

Pranz: 200 g de peşte slab, fiert în aburi sau preparat la cuptor. Se asezonează cu zeamă de lămâie şi ulei de măsline.Peste 2 ore mâncaţi un iaurt cu o linguriţă de miere (stimulează tranzitul intestinal).

După amiază: O lămâie stoarsă într-un sfert de litru de apă, în care se pune o linguriţă de miere.

Cina: Fierbeţi timp de 20 de minute într-un litru şi jumătate de apă 1 kg de praz, 500 g de morcovi, 500 g de roşii, 2 tulpini de ţelină şi un vârf de cuţit de cimbru. Se beau 3 boluri de zeamă, la intervale de 10 minute, apoi consumaţi 3 boluri cu legume fierte la intervale de câte 20 de minute.

Înainte de culcare: Un iaurt cu o linguriţă de miere.

Duminica

Această zi este una de dieta, în primele 5 ore trebuie favorizată absorbţia alimentelor lichide, corpul este foarte solicitat, deci trebuie să vă odihniţi cât mai mult posibil. Dimineaţa şi la prânz se respectă meniul din prima zi.

Cina: 200 g peşte fiert şi un bol cu legume.

Înainte de culcare: Un iaurt cu o linguriţă de miere.

Luni, zi de calcifiere.

Dimineata: Se consumă apă, sucul de grepfrut şi cana de cacao cu lapte.

Pranz: 250 g de brânză de vaci amestecată cu un iaurt şi 2 linguriţe de miere.

Dupa amiaza: Câte 2 mere compot sau un fruct uscat, la interval de 2 ore.

Cina: 200 g carne albă şi 300 g legume fierte, asezonate cu ulei de măsline.

Daca ţineţi acest regim cu exactitate, se pot pierde cam 2-3 kg pe săptămână. Succes la datul kilogramelor jos!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu