Decoraţiuni pentru perete

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 16:18



Personalizează-ţi pereţii aşa cum vrei!

Dacă înainte era o tragedie în momentul în care copii "mâzgăleau" pereţii atent vopsiţi într-o unică culoare, acum "se poartă" pereţii în doua sau trei culori, cu nişte desene direct aplicate pe perete, sau , pentru cei mai talentaţi, direct desenate de voi.
Există şi a doua variantă...tapetul! Folosiţi tapetele ca o alternativă pentru renovarea locuinţei tale, dar ţine cont de anumite aspecte astfel încât utilul să se îmbine cu plăcutul. Calitatea, culoarea tapetelor si dimensiunile sunt foarte importante.
Tapetele superlavabile sunt făcute din vinilin cu suport din hârtie ce înlesneşte montarea pe perete. Acestea sunt recomandate pentru spaţiile deschise, de mari dimensiuni, cu umiditate redusă, cum ar fi camera de zi, sufrageria, holul şi dormitorul.
Pentru baie şi bucătărie, există tapete speciale care sunt mai groase şi special tratate ca să reziste la aburi şi la caldură şi să permită o întreţinere mai riguroasă. Este un produs foarte uşor de întreţinut, peretele sau praful pot fi înlăturate cu o cârpă umezită în apă şi detergent. Se poate folosi atât detergent special cât şi detergent obişnuit.
Tapet sau desene aplicate pe perete, nu contează, camera va arăta bine oricum!


0 comentarii

Trimiteți un comentariu