Tablouri făcute în casă

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 02:23

Vrei s faci o schimbare în camera ta şi nu dispui încă de fondurile necesare pentru acest lucru? Te-ai săturat obişnuitele tablouri mari, cu peisajele anotimpurilor din camera ta? Noi îţi dăm soluţia!

Dacă vrei să îţi personalizezi camera cu obiecte făcute de tine...nimic mai simplu. Realizează-ţi propriile tablouri de marime mijlocie care vin perfect pe un perete cu colţ. Iată ce am reuşit eu să fac şi ai putea să faci şi tu foarte simplu.
Urmează instrucţiunile cu grijă şi vei vedea că rezultatele vor fi cele aşteptate de tine.
Mergi la magazin şi achiziţionează nişte şipci din lemn pe care să le tai în dimensiunea potrivită. Apoi lipeşte cu picătura şipcile tăiate astfel încât rezultatul să fie o ramă de tablou care să formeze în mijloc un unghi de 90 de grade precum cele din imaginea alăturată. Cumpără şi nişte vopsea neagră sau de altă culoare pe care o preferi şi vopseşte cu grijă rama. Lipeşte pe spatele ramei o bucată de carton alb pentru ca în cazul în care fotografia este mai mică să se vadă porţiunea albă. Apoi decupează din reviste imaginile tale preferate şi lipeştele pe cartonul alb cu grija şi GATA! Acum le poţi aşeza pe perete acolo unde doreşti şi poţi scăpa de vechile tablouri! Mult succes!
Sfat: Pentru a evita ca imaginea să facă cute lipeşte progresiv fotografia pe carton pentru a nu intra bule de aer.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu