Ce culori purtăm în iarna asta?

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 14:54

Albastrul electric

Iarna asta trecem de la văratecul bleu, la albastrul electric care era în mare vogă prin anii '70. Ar trebui să fii un pic îndrăzneaţă ca să alegi această culoare pentru garderoba ta de iarnă.

În mod cert albastrul puternic este numai pentru persoanele extreme. Dar dacă îţi place foarte mult culoare, şi ai vrea să ieşi în evidenţă fără să fii aşa îndrăzneaţă, poţi opta pentru o combinaţie între negru şi albastrul electric. Sigur o să atragi multe priviri, chiar şi ale fetelor!

Liliac şi Violet

Mari case de modă ne oferă o paletă vastă din aceste culori pentru iarna anului 2009. Acestea diferă de la nuanţe foarte calde la roz aprins şi apoi la unele foarte reci.

Culorile par să fie mai degrabă agresive, aşa că, probabil, nu o să te simţi comfortabil purtându-le în viaţa de zi cu zi. Oricum, poţi opta pentru mai multe piese vestimentare în aceste culori, ca de exemplu, un palton şi nişte mănuşi, sau o rochie şi pantofi.
Câteodată însă e suficient să porţi o singură piesă vestimentară violat ca să atragi privirea celorlalţi asupra ta. De exemplu o perechie de cizme fuchsia din piele de căprioară.

Acum ştii două dintre culorile vedetă ale acestui sezon. Data viitoare când mergi la shopping ţine minte aceste sfaturi!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu