Horoscop 2009 săgetător

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 11:49


Horoscop 2009 Săgetător: cariera si bani

Ambiţiile sunt mari în 2009, iar eforturile la fel. Saturn în Fecioara pare să-ţi fi adus încă din 2008 o creştere a responsabilităţilor şi un program de lucru mai încărcat. Este o perioadă dificilă, dar care îţi oferă ocazia de a-ţi forma sau consolida o imagine de persoană serioasă şi competentă, care stăpâneşte situaţia şi actionează temeinic. Dacă te ridici la înălţimea cerinţelor, poţi obţine rezultate solide şi durabile. Disciplina şi etica sunt esenţiale, iar nesocotirea lor îţi poate aduce mari prejudicii. Complicaţiile pot apărea în aprilie-iunie 2009. Lunile favorabile sunt august, octombrie şi decembrie 2009. Financiar, Pluto te propulsează într-o perioadă intensă şi complicată, ce-ţi poate aduce câştiguri mari, dar îţi poate spulbera controlul asupra banilor când nu te aştepţi.

Horoscop 2009 Săgetător: sănătate

2009 este un an destul de obositor şi stresant, pe care un organism sănătos îl poate suporta fără probleme. Dacă există deja unele afecţiuni, pe lângă respectarea prescripţiilor medicale este mare nevoie de odihnă şi de un regim de viaţă ordonat.

Horoscop 2009 Săgetător: dragoste şi cuplu

Cum stăpanul zodiei tale, Jupiter, face nu mai puţin de 3 conjuncţii cu Neptun, aproape tot anul 2009 este străbătut de un fior romantic. Te atrag poveştile de dragoste care au o aura de mister, de necunoscut, de magie. Ai tendinţa de a idealiza, de a vedea numai calităţile fiinţei adorate, ignorand defectele, şi te încrezi cam uşor în vorbele meşteşugite. Elanul amoros maxim se manifestă în aprilie-mai 2009, dar predispoziţia către activităţi galante începe să te îmbie încă din februarie. Iulie, septembrie şi decembrie 2009 se prezintă favorabil. Începând de la jumătatea lui octombrie 2009 se anunţă o creştere vizibilă a apetitului pentru sex şi aventură.

Horoscop 2009 Săgetător: familie şi casă

Uranus nu este încă dispus să-ţi permită o viaţă domestică liniştită. Cere continuu schimbări şi înnoiri, a căror realizare este contrariată de Saturn. Lunile cele mai tumultuoase sunt martie, aprilie şi septembrie 2009. Relaţiile cu fraţii şi vecinii se îmbunătăţesc, spre avantajul tău.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu