Horoscop 2009 taur

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 12:09


Horoscop 2009 Taur: carieră şi bani

Prezenţa lui Jupiter în casa carierei face posibilă împlinirea celor mai mari speranţe avute în ultimii ani. Dacă nu ţi-ai gasit încă vocaţia sau nu ţi-ai formulat un scop profesional, cele trei conjuncţii Jupiter-Neptun din 2009 vor avea grijă să-ţi aflii ţelul. Păstrează-ţi însă realismul şi fereşte-te de tentaţia obiectivelor utopice, pentru care nu dispui de suficiente resurse!Luciditatea îţi este necesară şi în plan financiar. Evită să te îndatorezi, nu-ţi băga banii în investiţii fanteziste, ai grija ce negociezi şi semnezi, respectă legea şi fereşte-te de escroci!

Horoscop 2009 Taur: sănătate

Se poate ca în prima jumătate a anului 2009 să ai o rezistenţă mai scăzută şi să oboseşti mai uşor. Dacă te odihneşti şi te îngrijeşti, problemele vor rămâne minore. Poţi folosi această perioadă pentru a scapa de un obicei nedorit. În partea a doua a anului 2009, caută să-ţi fortifici organismul, pentru că din 29 octombrie Saturn va împovăra casa sănătăţii.
Horoscop 2009 Taur: dragoste şi cuplu

Ciclul retrogradării lui Venus, planeta cuplului, într-o casă restrictivă în primele luni ale anului 2009 dă apă la moara iluziilor, dependenţelor, dezamăgirilor, înstrăinării, renunţării sau, pur şi simplu, inactivităţii. Recuperezi însă spectaculos în iunie 2009, sub patronajul înflacarat al conjunctiei Venus-Marte. Iulie şi august 2009 se încadrează în normal, iar septembrie 2009 este încarcat de senzualitate. Dacă începand din 2005 ai resimţit o diminuare a libidoului sau o frânare a elanului sentimental, ieşirea lui Saturn din casa pasiunii la sfârşitul lui octombrie 2009 va risipi aceste neajunsuri.

Horoscop 2009 Taur: familie si casa

Fraţii sau vecinii îţi provoacă îngrijorare, sau relaţiile cu ei se pot schimba. Dacă te-ai aflat în ultima vreme în "razboi rece" cu copiii sau ai avut responsabilităţi sporite legate de odrasle, situaţia se relaxează din noiembrie 2009. În cămin pot surveni înnoiri în ianuarie-februarie şi iulie-august 2009.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu