House M.D.

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 06:45


House M.D. a câştigat 2 Globuri de Aur, a câştigat alte 24 de prmii fiind nominalizat de 64 de ori. Conform Imdb(Internet Movie Data Base), cea mai populară bază de date pentru filme, House are nota 9.2 din 10, în condiţiile în care nici un alt serial sau film nu a atins niciodata nota zece, dar despre primele locuri din topul celor mai bune filme conform Imdb vom vorbi în alt articol.

Episoadele serialului urmăresc viaţa unui om anti-social, dependent de Vicodin, un medic ingenios şi în acelaşi timp arogant, Gregory House, cu doar jumătate de muşchi la piciorul drept. El şi echipa lui de doctori încearcă să diagnosticheze cele mai ciudate şi imposilibe cazuri din America.

Serialul nu ar fi fost la fel de bun dacă Hugh Laurie nu ar fi interpretat rolul lui House. La început a fost o provocare să-l văd pe Laurie într-un serial care se vrea oarecum dramatic, dar mi-a demonstrat că rolul îi vine ca o mănuşă. În momentul acesta pentru mine Laurie este simplu....House.

Pentru iubitorii acestui serial, vă anunţ că maine, 2 februarie, apare episodul 14 din Seria 5. Cu mai multe amănunt revin într-un post viitor!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu