Puricei cu brânză

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 14:34


Număr de porţii: 4
Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: simplă
Ingrediente:
- 500 g mălai
- 100g/6 bucăţi cârnaţi de Pleşcoi
- 300 g brânză telemea
- 100 g ulei sau unt după preferinţă
- sare şi piper după gust
Mod de preparare:
1. Fă o mămăligă mai vârtoasă, după care pune la încins uleiul(sau untul).
2. Zdrobeşte mămăliga, răcorită, până se face "puricei".
3. Pune "puriceii" în uleiul(untul) încins. Amestecă apoi până devin fărâmicioşi.
4. Adaugă apoi cârnaţii tăiaţi, brânza rasă şi piperul. Mai laşi 15 minute.
Poftă bună!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu