Deliciu parizian

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 14:55


Pentru că sunt mare amatoare de dulciuri, nu trece o zi fără să mănânc ceva "bun". Cel mai des fac acest desert pentru că este delicios, simplu de făcut şi fără foc.
Număr de porţii: 4
Timp de preparare: 15 minute
Dificultate: simplă
Ingrediente:
- 250 g margarină
- 250 g zahăr pudră
- 125 g migdale
- 100 g ciocolată amăruie
Mod de preparare:
Decojeşte migdalele şi zdrobeşte-le cu sucitorul. Bate margarina cu zahărul până devin cremos. Adaugă apoi migdalele zdrobite şi ciocolata topită la bain marie, după care amestecă energic. Compoziţia astfel obţinută toarn-o în forme pentru şarlotă sau în cănuţe umezite cu apă rece. Lasă la rece cel puţin 2 ore.
Poftă bună!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu