Acadele cu jeleuri. Nimic mai simplu...
- un pachet de biscuiţi
-un pachet de budincă de lămîie
-250 ml lapte
- jeleuri verzi
- fineti de ciocolată albă şi neagră
-nucă de cocos colorată
Cum se prepară:
- preparăm plicul de budincă cu laptele şi apoi lăsăm la rece budinca. Întindem finetti peste biscuiţi şi cu o seringă de bucătorie începem să ornăm cu ciocolata albă peste ciocolata neagră precum in imaginea alăturată.
- Biscuiţii rămaşi sunt umpluţi cu budincă de la rece.
- Biscuiţii umpluţi cu budincă pot fi ornaţi cu diferite forme. De exemplu puteţi face o formă din carton cu o pisicuţă iar apoi ornaţi cu finetti in pormă de pisicuţă. Cu jeleuri puteţi orna cuilalţi biscuiţi. Aşa că mamelor, lăsaţi-vă imaginaţia sa zboare...
0 comentarii
Trimiteți un comentariu