Celelbra supa de varză

Posted by Publicat de Claudia Alexandrina On 01:51

Ingrediente

-O varza rasa sau tocata ; 2 cepe mari, tocate; o conserva de rosii in bulion; 2 ardei grasi; 4 radacini de telina; 1-2 cuburi de vegeta; piper negru; ierburi proaspete(marar, patrunjel) tocate; 6 morcovi feliati; 250 g fasole verde .


Mod de preparare

Se pun toate legumele intro oala mare si se acopera cu apa. Cand incep sa fiarba se adauga vegeta si se continua fierberea la foc mic, timp de 10 minute. Se adauga piperul si ierburile tocate la urma.
CUM MANCATI:
Prima zi - Mancati numai fructe si cat de multa supa doriti. Este permis doar ceaiul neindulcit, cafeaua neagra, sucul de afine si apa.
Ziua a doua - Mancati legume crude sau fierte (evitati mazarea, orumbul si fasolea uscata). La cina puteti manca un cartof mare copt, cu unt si supa de varza. Nu mancati fructe!
Ziua a treia - Puteti consuma fructe, legume si supa, dar fara cartoful copt.
Ziua a patra - Opt banane, lapte fara caimac si cat mai multa supa. In aceasta zi aveti nevoie de carbohidratii din lapte si banane, ca si de caloriile acestora.
Ziua a cincea - Fierbeti 300-500 g de carne de vita (pui sau peste) in sucul de la 6 rosii proaspete. Incercati sa beti 6-8 pahare de apa si mancati supa.
Ziua a sasea - 2-3 fripturi de vita, cu salata sau legume proaspete (fara cartofi) si supa cel putin o data.
Ziua a saptea - Orez fiert, legume proaspete si suc de fructe neindulcit cat doriti - si supa cel putin odata.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu